Content voor Ingelogde Gebruikers

De perfecte gaskachel of open haard voor uw woning in Breda

Bent u op zoek naar een mooie kachel of haard voor uw huis in Breda? CW Rustiekbouw heeft een groot aanbod, waarin u gegarandeerd vindt waarnaar u op zoek bent! Van pelletkachel tot inbouw gashaard, u kunt bij ons terecht. Wanneer u de beslissing neemt om een kachel of haard in uw woning in Breda te installeren zijn daarvoor veel verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de optie te kiezen voor onder andere een:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

En nog veel meer. Daarom is het verstandig om vanuit Breda bij ons langs te komen in Heusden.

Gaskachel of houtkachel?

U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een gaskachel en een houtkachel. Een gaskachel biedt gemak en comfort, want u hoeft niet meer met hout te slepen om hem aan te zetten. Dit kan gewoon met een draai aan de knop. U kunt ook kiezen voor een inbouw gashaard. Deze kan mooi weggewerkt worden in de muur. Zo wordt de inbouw gashaard een geheel met uw woning. Een houtkachel biedt weer als voordeel dat u het ouderwetse geknetter van het hout hoort wanneer u hem aanmaakt. Ook de inbouw houtkachel kan in de muur van uw woning in Breda verwerkt worden. Neem voor de mogelijkheden gerust eens contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: sfeer zonder gedoe

Het vuur van een elektrische haard is tegenwoordig bijna niet meer van de houthaard of gaskachel te onderscheiden. Een elektrische haard heeft een zeer realistisch vuurbeeld, en kan in veel gevallen zelfs ook warmte afgeven. Wanneer u geen mogelijkheid heeft om een traditionele open haard in uw woning te installeren kan de elektrische sfeerhaard dus een goede uitkomst bieden.

Breda

Een buitenhaard voor uw tuin in Breda

Ook in uw tuin in Breda kunt u een mooie haard plaatsen in de vorm van een buitenhaard of terrashaard. Een buitenhaard zorgt niet alleen voor meer gezelligheid buiten, maar door de warmte van een terrashaard kunt u ook vaker in het jaar buiten zitten. Een buitenhaard kopen doet u natuurlijk ook bij CW Rustiekbouw. In ons grote aanbod is altijd een mooie terrashaard te vinden die precies bij uw woning in Breda past!

Een rookkanaal aanleggen

Wanneer u een houthaard of gaskachel heeft, is ook een kachelpijp nodig. Dit rookkanaal aanleggen kan ook gedaan worden door CW Rustiekbouw. U kunt zelf een rookkanaal aanleggen, maar er kan in dit geval veel fout gaan. Wij raden dan ook altijd aan om dit door een specialist te laten doen. Wij komen de kachelpijp graag voor u installeren. Om de mogelijkheden met betrekking tot de kachelpijp te bespreken kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Neem contact op

Wilt u ook een kachel of haard in uw woning? Van het kiezen van een kachel of haard die bij uw woning in Breda past tot het rookkanaal aanleggen, u kunt ervoor terecht bij CW Rustiekbouw. Wij helpen u graag verder. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u op onze site het contactformulier invullen. Wij helpen u aan een prachtige sfeerhaard die precies bij uw interieur past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?