Content voor Ingelogde Gebruikers

Een hoge kwaliteit gaskachel of open haard voor uw woning in Brabant

Met een mooie haard of kachel brengt u binnen een mum van tijd sfeer aan in uw woning in Brabant. In het grote aanbod van CW Rustiekbouw vindt u zeker wat u zoekt. Van pelletkachel tot inbouw gashaard, u vindt het in onze mooie showroom. Er zijn veel verschillende mogelijkheid wanneer het gaat om de installatie van een kachel of haard. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een:

  • pelletkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • terrashaard

En dit is slechts een kleine greep uit het assortiment! Komt u daarom gerust eens langs in onze mooie showroom in Brabant.

Gaskachel of houtkachel?

Wat dacht u van een gaskachel of een houtkachel? Bij een gaskachel staat gemak voorop. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet met hout te slepen om hem aan te maken. Met een druk op de knop heeft u een heerlijk vuurtje. Wanneer u kiest voor een inbouw gashaard kan deze mooi in de muur van uw woning in Brabant verwerkt worden. Wilt u toch liever dat lekker geknisper van een houtvuurtje horen? Of vindt u het leuk om zelf hout te hakken en dit gebruiken in uw haard? Dan gaat u natuurlijk voor de houtkachel. Ook de inbouw houtkachel kan mooi verwerkt worden in uw interieur. Maar natuurlijk zijn dit niet de enige opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel? Neem eens contact op met onze specialisten en wij vertellen u er graag meer over.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Sfeer zonder gedoe met een elektrische haard

Wanneer u graag een kachel of open haard in uw woning zou willen, maar daar om technische redenen geen mogelijkheid voor is, kan een elektrische sfeerhaard uitkomst bieden. Het vuurbeeld van een elektrische haard is tegenwoordig zo realistisch dat het vuur bijna niet meer van een houthaard of gaskachel te onderscheiden is. Bovendien geeft een elektrische haard in veel gevallen ook nog eens warmte af.

Brabant

Het rookkanaal aanleggen

Wanneer u een houthaard of gaskachel heeft, is het rookkanaal aanleggen een belangrijk onderdeel van de installatie. Het rookkanaal aanleggen kunt u zelf doen, maar dit raden wij u zeer af. Er kan namelijk veel fout gaan, en wanneer u de hulp van een specialist inschakelt weet u zeker dat het goed gedaan wordt. Wij komen de kachelpijp natuurlijk graag voor u installeren. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken om de kachelpijp in Brabant te laten installeren.

Een buitenhaard voor uw tuin in Brabant

U kunt ook uw tuin in Brabant opfleuren door een mooie buitenhaard of terrashaard te laten plaatsen. Deze brengt meteen sfeer toe in uw tuin. Maar een buitenhaard zorgt niet alleen voor meer gezelligheid, u kunt met een terrashaard ook nog eens veel langer buiten zitten wanneer de temperaturen dalen. Een buitenhaard kopen doet u natuurlijk ook gewoon bij CW Rustiekbouw. In ons grote assortiment vindt u altijd een terrashaard die precies bij uw tuin in Brabant past!

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie ook overtuigd van de installatie van een kachel of haard in uw woning in Brabant? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Van het kiezen van een kachel of haard tot het rookkanaal aanleggen, wij staan voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u op onze site het contactformulier invullen. Wij helpen u aan een prachtige sfeerhaard die precies bij u past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?