Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Arnhem

Wenst u voor uw woning in Arnhem een kwalitatieve kachel of haard? Neem een kijkje in het uitgebreide aanbod van CW Rustiekbouw! Bij ons vindt u binnen een mum van tijd uw pelletkachel, gashaard of gewenste elektrische kachel. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de levering als installatie van haarden en kachels. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

En dat is slechts een greep uit ons aanbod. In onze showroom bieden wij nog veel meer haarden en kachels. Breng gerust eens vanuit Arnhem een bezoek aan onze locatie in Heusden, zodat u onze collectie in haar geheel kunt bezichtigen.

Gaat u voor een houtkachel of gaskachel?

Wilt u een houtkachel in uw woning of is een gaskachel uw wens? De gaskachel is eenvoudig te gebruiken en comfortabel. Wanneer u op de knop drukt, wordt uw huis al snel verwarmd. Wilt u de haard in uw woning verwerken, dan raden wij u een inbouw gashaard sterk aan. Uw woning wordt zo een prachtig geheel. De houtkachel is tevens een zeer populaire kachel. Het geknetter hiervan zorgt voor een nostalgische sfeer en gegarandeerd warme avonden. U kunt deze haard tevens als inbouw houtkachel laten plaatsen in uw ruimte. Wilt u een vrijstaande kachel of inbouwkachel? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard, eveneens populair

Een elektrische haard wordt tevens veel gekozen. Het is een moderne haard welke nauwelijks te onderscheiden valt van een houthaard of gaskachel. Het vuurbeeld is realistisch en de haard zorgt voor veel sfeer. Daarbij weet u zeker dat de haard voldoende warmte afgeeft. Indien een traditionele haard geen optie is voor uw ruimte in Arnhem, kunt u het beste kiezen voor een elektrische haard. U profiteert hiermee van veel gemak. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan staat onze adviseur u graag te woord.

Arnhem

Een sfeervolle buitenhaard

Wenst u meer sfeer in uw tuin in Arnhem? Kies dan voor een buitenhaard of terrashaard. Het brengt een hoop gezelligheid in uw tuin en voorziet u en uw gezelschap van een lang aanhoudende warmte. Kou vatten zal niet snel gebeuren. Onze buitenhaarden worden geheel op maat aangeboden en u kunt kiezen uit diverse maten en stijlen.

Denk ook aan een rookkanaal

Een rookkanaal aanleggen is zeker van belang indien u een houthaard of gaskachel in Arnhem wenst. Het beste is deze niet zelf aanleggen, maar dit door een professional laten doen. Deze weet exact hoe het rookkanaal aangelegd dient te worden. Schakel een professional van CW Rustiekbouw in om de aanleg van uw kachelpijp geheel te verzorgen. Wij doen dit altijd op een snelle doch zorgvuldige wijze.

Neem contact op voor uw open haard of gaskachel in Arnhem

Wilt u een kachel of haard in uw woning in Arnhem laten plaatsen? Neem dan contact op met onze experts, zodat u een kachel of haard naar wens kunt uitkiezen. De installatie wordt dan snel verricht. U kunt ons ook bellen voor de aanleg van uw kachelpijp via 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij hopen u gauw in Arnhem te mogen ondersteunen bij de installatie van uw kachel of haard.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?