Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Apeldoorn

Wenst u voor uw woning in Apeldoorn een kwalitatieve kachel of haard? Bekijk eens het uitgebreide aanbod van CW Rustiekbouw! Zoekt u een gashaard, elektrische kachel of pelletkachel, dan vindt u deze ongetwijfeld tussen ons aanbod. Indien u kiest voor een installatie van een kachel of haard in uw woning, dan biedt CW Rustiekbouw u onder andere deze kachels en haarden aan:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

En dat is nog lang niet alles, want ook in onze showroom hebben wij een uitgebreid aanbod voor u. Kom gerust eens langs vanuit Apeldoorn in Heusden, zodat u ons aanbod in alle rust kunt bekijken.

Kiest u een houtkachel of gaskachel?

Wenst u een houtkachel of gaat u toch liever voor een gaskachel voor uw woning in Apeldoorn? Een gaskachel is een gebruiksvriendelijke en comfortabele kachel, waarbij u geen hout meer in huis hoeft te hebben. Met slechts een enkele druk op de knop heeft u uw ruimte al gauw verwarmd. Wilt u uw haard in de woning laten verwerken, dan raden wij u een inbouw gashaard aan. Hiermee maakt u een mooi geheel van de ruimte. Ook de houtkachel is een populaire kachel. Het geknetter van het hout zorgt voor een vleugje nostalgie en veel sfeer. Deze haard kunt u tevens laten inbouwen. Wilt u ook een inbouw houtkachel laten bouwen? Of wenst u meer informatie over beide kachels? Bel ons dan gerust even op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard, evenveel sfeer en gemak

Ook de elektrische haard wordt veel gekozen. Deze haard is vrij modern en bijna niet te onderscheiden van een houthaard of gaskachel. Het realistische vuurbeeld dat deze haard afgeeft zorgt hiervoor. Daarbij geeft deze haard evenveel warmte en sfeer. Kunt u geen traditionele haard in uw woning in Apeldoorn laten plaatsen? Dan is dit wellicht een goed alternatief. Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden omtrent de elektrische haard, staat onze adviseur u graag te woord.

Apeldoorn

Een buitenhaard voor meer sfeer buiten

De buitenhaard of terrashaard brengt veel sfeer in uw tuin in Apeldoorn. Niet alleen profiteert u hierbij van gezelligheid, maar ook van een warmte die lang aanhoudt. Hierdoor geniet u nog lang met familie en vrienden in uw tuin zonder dat jullie het koud krijgen. Uw buitenhaard kunnen wij geheel op maat aanbieden, omdat wij beschikken over diverse stijlen en maten in onze collectie.

Leg ook een rookkanaal aan

Maakt u de keuze voor een houthaard of gaskachel in Apeldoorn, dan is een rookkanaal aanleggen ook noodzakelijk. Doe dit niet zelf, maar schakel hiervoor een professional in. Zo weet u zeker dat deze op de juiste wijze gelegd wordt. CW Rustiekbouw beschikt over de juiste expertise om uw rookkanaal vakkundig te leggen. En dit tevens met meer snelheid. Wenst u ons in te zetten voor de aanleg van uw kachelpijp? Bel ons dan meteen voor een afspraak.

Bel ons voor uw open haard of gaskachel in Apeldoorn

Wilt u uw haard of kachel in Apeldoorn vakkundig laten installeren door een expert? Bel ons direct, zodat u een keuze kunt maken voor uw ideale kachel of haard. Deze installeren wij dan snel en vakkundig. Ook voor het aanleggen van een kachelpijp kunt u bellen naar
06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse in Apeldoorn voor de aanleg van uw haard, kachel of rookkanaal.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?