Content voor Ingelogde Gebruikers

Een gaskachel of open haard voor uw woning in Antwerpen

Bent u op zoek naar een manier om meer sfeer aan te brengen in uw woning in Antwerpen. Kies dan voor een mooie kachel of haard! CW Rustiekbouw heeft een groot aanbod, van pelletkachel tot inbouw haard. U heeft voor de aanschaf van een kachel of haard in Brussel veel keuze. Een greep uit ons grote aanbod:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Om inspiratie op te doen raden wij u daarom aan om eens langs te komen vanuit Antwerpen bij onze showroom in Heusden.

Gaskachel of houtkachel?

U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een gaskachel of houtkachel. Een houtkachel is ideaal wanneer u dat gezellige geknisper van een houtvuurtje wilt horen. Een mooie inbouw houtkachel kan verwerkt worden in de muur van uw woning in Antwerpen. Zo wordt de inbouw houtkachel een geheel met uw interieur. Gaat u liever voor gemak? Kies dan voor een gaskachel. Dan hoeft u niet meer te slepen met hout om hem aan te maken, dit kan namelijk met een druk op de knop. Ook de inbouw gaskachel kan mooi verwerkt worden in de muur. Dit zijn natuurlijk niet de enige opties die u heeft! Vraag onze specialisten eens naar de mogelijkheden van een pelletkachel of elektrische sfeerhaard. Wij vertellen u graag meer.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Een stijlvol alternatief: de elektrische haard

Bij een goede elektrische haard is het vuur bijna niet meer te onderscheiden van dat van een houthaard of gaskachel. In veel gevallen kan de elektrische haard bovendien naast het realistische vuurbeeld ook nog eens warmte afgeven! De elektrische sfeerhaard kan dus een goede uitkomst zijn wanneer u een sfeerhaard wilt, maar in uw woning in Antwerpen niet de mogelijkheid is om een houthaard te installeren.

Antwerpen

Het rookkanaal aanleggen

Het rookkanaal aanleggen is een belangrijk onderdeel van de installatie van een houthaard of gaskachel. U kunt het rookkanaal zelf aanleggen, maar wij raden u aan om dit door een professional te laten doen. Er kan namelijk veel fout gaan. De specialisten van CW Rustiekbouw komen de kachelpijp graag voor u installeren. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor de aanleg van de kachelpijp.

Sfeer aanbrengen in uw tuin met een terrashaard

Bent u op zoek naar een manier om meer sfeer te brengen aan uw tuin in Antwerpen? Dan biedt een buitenhaard of terrashaard de uitkomst. Naast dat de buitenhaard voor meer sfeer in uw tuin in Antwerpen zorgt, zorgt de warmte die de terrashaard afgeeft er ook nog eens voor dat u veel meer buiten kunt zitten, ook als de temperaturen afkoelen. In ons grote aanbod is altijd een buitenhaard te vinden die precies bij uw smaak en uw tuin in Antwerpen past!

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook een kachel of haard voor uw woning in Antwerpen aanschaffen? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Wij helpen u graag verder, van de keuze voor een passende haard of kachel tot het rookkanaal aanleggen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt het contactformulier invullen. Wij helpen bij het vinden van een sfeerhaard die precies bij uw interieur past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?