Content voor Ingelogde Gebruikers

Een stijlvolle gaskachel of open haard voor uw woning in Amsterdam

U kunt heel veel sfeer toevoegen aan uw interieur door het installeren van een mooie kachel of haard. Lijkt u dit wel wat voor uw woning in Amsterdam? Kom dan eens langs bij CW Rustiekbouw. Van inbouw gashaard tot pelletkachel, wij hebben wat u zoekt! Wanneer u een kachel of haard wilt kopen voor uw woning in Amsterdam zijn er veel mogelijkheden. Een greep uit ons grote aanbod:

  • open haard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • pelletkachel
  • terrashaard

Bent u geïnteresseerd? Dan raden wij u aan om vanuit Amsterdam eens langs te komen in onze showroom in Heusden, of neem contact op door het contactformulier in te vullen!

Gaskachel of houtkachel?

U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een mooie gaskachel of houtkachel. Wilt u het heerlijk geknetter van een warm houtvuurtje horen? Dan kiest u natuurlijk voor een houtkachel. Een inbouw houtkachel kan bijvoorbeeld mooi verwerkt worden in de muur van uw huis. Zo vormt de houtkachel een mooi geheel met uw woning in Amsterdam. Gaat u liever voor gemak? Dan is een gaskachel weer een goede keus. Deze kan met een druk op de knop aangemaakt worden. Bovendien hoeft u dan niet langer te slepen met hout. Ook de inbouw gaskachel kan op een mooie manier verwerkt worden in uw interieur. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! En vraag dan ook eens naar de elektrische sfeerhaard of de pelletkachel. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard: een stijlvol alternatief

De elektrische haard van tegenwoordig heeft zo’n realistisch vuurbeeld dat het vuur bijna niet meer te onderscheiden is van dat van een houthaard of gaskachel. De elektrische haard heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt, dus wees niet bang dat het vuur er “nep” uitziet. In veel gevallen kan de elektrische sfeerhaard bovendien ook warmte afgeven! Wanneer een houthaard installeren in uw woning in Amsterdam geen mogelijkheid is, dan biedt de elektrische sfeerhaard een mooi alternatief.

Amsterdam

Het rookkanaal aanleggen

Wanneer u een houthaard of gaskachel wilt installeren is het rookkanaal aanleggen een belangrijke taak. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar dat raden wij niet aan. Wij adviseren u om het rookkanaal aanleggen door een professional te laten doen. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt, en kunnen onveiligheden voorkomen worden. Wij komen de kachelpijp graag voor u installeren. Neem ook voor de aanleg van de kachelpijp gemakkelijk contact met ons op door te bellen, of vul het contactformulier in.

Een buitenhaard voor uw tuin in Amsterdam

U kunt ook in uw tuin in Amsterdam heel gemakkelijk sfeer aanbrengen met een buitenhaard of terrashaard. Een buitenhaard zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar met een terrashaard kunt u ook nog eens veel langer in het jaar buiten zitten, ook wanneer het normaal gesproken te koud zou zijn. Een terrashaard kopen doet u natuurlijk ook gewoon bij CW Rustiekbouw. In ons grote aanbod vindt u gegarandeerd een terrashaard die precies bij uw smaak, en uw tuin in Amsterdam past.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie ook geïnteresseerd in de aankoop van een kachel of haard voor uw huis in Amsterdam? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Wij helpen u graag verder, van het kiezen welke kachel of haard bij uw woning past, tot het rookkanaal aanleggen. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij helpen u bij het vinden van een sfeerhaard die precies bij u past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?