Content voor Ingelogde Gebruikers

Kwalitatieve gaskachel of open haard voor uw woning in Amersfoort

Wenst u voor uw woning in Amersfoort een kwalitatieve kachel of haard? Neem een kijkje in het assortiment van CW Rustiekbouw! U kunt bij ons eenvoudig en snel uw gashaard, pelletkachel of elektrische haard vinden. Wij zijn ware specialisten in het leveren en installeren van zowel kachels als haarden. Ons assortiment omvat de:

  • Open haard
  • Inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • Elektrische sfeerhaard
  • Pelletkachel
  • Terrashaard

Maar dat is niet het enige wat wij te bieden hebben. In onze showroom vindt u nog veel meer kachels en haarden. Kom gerust eens langs vanuit Amersfoort en neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Kiest u een houtkachel of gaskachel?

Weet u al of u gaat voor een gaskachel of houtkachel? Een gaskachel is allereerst een gebruiksvriendelijke haard en eveneens comfortabel. Met een eenvoudige druk op de knop wordt uw woning al gauw verwarmd. Als u uw haard in uw huis wenst te verwerken, is een inbouw gashaard een ware aanrader. Zo loopt de haard mooi over in uw woning. Ook de houtkachel is nog altijd populair. Het welbekende geknetter geeft een gevoel van nostalgie en sfeer. Laat de haard als inbouw houtkachel plaatsen in uw ruimte om ook hier weer een mooi geheel te creëren. Wat zijn uw wensen?

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard, modern en sfeervol

Ook de elektrische haard is een veelgeziene haard. De haard is modern en daarbij nauwelijks te onderscheiden van een gaskachel of houthaard. De haard heeft een realistisch vuurbeeld en geeft ook veel sfeer. Is het niet mogelijk een traditionele haard bij u in Amersfoort te plaatsen, dan is de elektrische haard de beste keuze. U profiteert hiermee namelijk van vele gemakken. Wenst u meer informatie? Ga dan te rade bij onze adviseur.

Amersfoort

Een buitenhaard aanschaffen

Wilt u uw tuin in Amersfoort voorzien van net wat meer sfeer? Schaf dan een buitenhaard of terrashaard aan. De haard biedt u een hoop gezelligheid en garandeert u lange warme avonden met uw familie en vrienden in de tuin. Wij bieden onze buitenhaarden geheel op maat aan, waarbij u de keuze heeft uit diverse designs en maten.

Het rookkanaal, van groot belang

Het is zeker van belang om bij de aanschaf van een houthaard of gaskachel ook een rookkanaal aan te leggen. Doe dit niet zelf, maar zet een specialist in. Zo weet u zeker dat het rookkanaal op de juiste wijze gelegd wordt. Om de aanleg van uw kachelpijp geheel te verzorgen, kunt u het beste een van onze professionals inzetten. Zo is uw kachelpijp straks snel en zorgvuldig gelegd.

Neem contact op voor uw open haard of gaskachel in Amersfoort

Wilt u snel een haard of kachel laten installeren in Amersfoort, zodat u tijdens de wintermaanden lekker warm blijft? Schakel dan vandaag nog een professional van CW Rustiekbouw in. Wij verrichten uw installatie dan zeer spoedig. Bel ons direct via
06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Dan komen wij bij u in Amersfoort langs voor de aanleg van uw kachelpijp, of de installatie van uw kachel of haard.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?