Content voor Ingelogde Gebruikers

Een gaskachel of open haard in Alphen aan den Rijn

Wilt u meer sfeer toevoegen aan uw huis in Alphen aan den Rijn met een kachel of haard? Kom dan langs in de showroom van CW Rustiekbouw! Wij hebben een groot aanbod kachels en haarden. Wij helpen u graag met het vinden van een kachel of haard die perfect bij uw interieur in Alphen aan den Rijn past. Van pelletkachel tot inbouw gashaard, bij CW Rustiekbouw vindt u het gegarandeerd. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een:

  • open haard
  • pelletkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • terrashaard

Kom vooral vanuit Alphen aan den Rijn eens langs bij onze mooie showroom in Heusden om inspiratie op te doen.

Wilt u een houtkachel of een gaskachel?

Veel mensen maken bewust de keuze voor een houtkachel of voor een gaskachel. Wanneer u het leuk vindt om erop uit te gaan en zelf hout te hakken voor uw open haard, dan kiest u natuurlijk voor een houtkachel. De inbouw houtkachel kan op een mooie manier verwerkt worden in de muur van uw woning in Alphen aan den Rijn. Zo past de inbouw houtkachel perfect in uw interieur. Vindt u dat slepen met hout maar niets? Kies dan voor het gemak van een gaskachel. Met een druk op de knop heeft u zo een heerlijk vuurtje. Ook de inbouw gaskachel kan op een stijlvolle manier verwerkt worden in uw interieur. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel? Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Stijlvolle elektrische haard

Heeft u niet de mogelijkheid om een traditionele open haard te plaatsen in uw woning in Alphen aan den Rijn? Dan kan een elektrische sfeerhaard uitkomst bieden. Het vuurbeeld van de elektrische haard is tegenwoordig zo realistisch dat het bijna niet meer te onderscheiden is van dat van een gaskachel of houthaard. Bovendien geeft de elektrische sfeerhaard in veel gevallen ook warmte af.

Alphen aan den rijn

Het rookkanaal aanleggen

Een rookkanaal aanleggen is een klus die komt kijken bij de installatie van een kachel of haard in uw woning in Alphen aan den Rijn. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar dat raden wij niet aan. Wanneer er iets fout gaat kan dit namelijk gevolgen hebben voor de veiligheid. Voor het rookkanaal aanleggen adviseren wij daarom dat u de hulp inschakelt van een professional. Wij van CW Rustiekbouw helpen u graag met de aanleg van de kachelpijp. Maak eenvoudig een afspraak met ons om de kachelpijp te installeren.

Een sfeervolle tuin met buitenhaard

Wanneer u uw tuin ook meer sfeer wilt geven, kunt u kiezen voor een buitenhaard of terrashaard. Een buitenhaard zorgt niet alleen voor extra gezelligheid, maar door de warmte die afgegeven wordt, kunt u ook nog eens meer genieten van uw tuin. Wanneer de temperaturen dalen, hoeft u namelijk niet naar binnen te vluchten. De terrashaard houdt u warm. De perfect buitenhaard of terrashaard vindt u natuurlijk ook gewoon bij CW Rustiekbouw.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie overgaan tot de aankoop van een kachel of haard, of wilt u toch meer te weten komen? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. Wij helpen met het kiezen van het perfecte model tot aan het rookkanaal aanleggen. U kunt bellen met 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Bij CW Rustiekbouw vindt u de perfecte sfeerhaard voor uw woning in Alphen aan den Rijn.

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?