Content voor Ingelogde Gebruikers

Hoge kwaliteit gaskachel of open haard voor uw woning in Almere

Wilt u overgaan tot de aanschaf van een mooie kachel of haard voor uw huis in Almere? Kom dan eens langs in de showroom van CW Rustiekbouw. Van pelletkachel tot inbouw gashaard, in ons ruime aanbod vindt u zeker iets wat bij u past. Er zijn immers ontzettend veel mogelijkheden met betrekking tot een kachel of haard voor uw huis in Almere. Zo kunt u bij CW Rustiekbouw bijvoorbeeld terecht voor een:

  • open haard
  • pelletkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • terrashaard

En nog veel meer! Wij raden u daarom ook aan om vanuit Almere eens langs te komen bij onze showroom in Heusden. Dan kunt u zelf inspiratie op doen.

Kiest u een gaskachel of houtkachel?

Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie gaskachel of houtkachel? De houtkachel brengt ouderwetse sfeer in uw woning. Zo kunt u heerlijk een boek lezen bij een knisperend houtvuurtje. Een houthaard is ook ideaal wanneer u er graag op uit gaat om zelf hout te hakken. Een inbouw houtkachel kan mooi verwerkt worden in de muur van uw woning. Zo past de inbouw houtkachel precies bij het interieur van uw huis in Almere. Bent u toch op zoek naar een optie met wat meer comfort? Dan kiest u voor de gaskachel. Deze kan namelijk met een druk op de knop aangezet worden. Slepen met hout is dus niet meer nodig. Ook de inbouw gashaard kan mooi verwerkt worden in het interieur. Zoals eerder genoemd, zijn dit niet de enige typen haard waarvoor u kunt kiezen. Vraag onze specialisten ook eens naar de opties voor een pelletkachel of een elektrische sfeerhaard!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

Sfeer zonder gedoe met een elektrische haard

Steeds meer mensen kiezen voor de aanschaf van een elektrische haard. Deze heeft alle gemakken van een gashaard maar hij maakt, zoals de naam al zegt, gebruik van elektriciteit in plaats van gas. Het vuur van de elektrische haard is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een houthaard of gaskachel. Het vuurbeeld is niet alleen erg realistisch, maar in veel gevallen geeft hij ook warmte af. Indien de installatie van een traditionele open haard in uw woning in Almere niet mogelijk is, is een elektrische sfeerhaard een mooi alternatief.

Almere

Het rookkanaal aanleggen

Wanneer u een kachel of haard aanlegt is het rookkanaal aanleggen een belangrijk onderdeel van de installatie. U kunt ervoor kiezen om het rookkanaal aanleggen zelf te doen, maar dat raden wij u af. Wij adviseren om dit door een specialist te laten doen, aangezien fouten uw veiligheid in gevaar zouden kunnen brengen. De specialisten van CW Rustiekbouw komen graag de kachelpijp voor u installeren. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om de kachelpijp in uw woning in Almere te laten installeren.

Een gezellige tuin met een buitenhaard

WIlt u ook uw tuin in Almere opvrolijken? Dat kan met een mooie buitenhaard of terrashaard. Een terrashaard brengt niet alleen extra gezelligheid, maar door het afgeven van warmte kunt u ook veel langer buiten zitten als de temperatuur zakt. De perfecte buitenhaard of terrashaard voor uw tuin in Almere vindt u natuurlijk bij CW Rustiekbouw.

Neem contact op

Bent u na het lezen van deze informatie ook overtuigd dat u een kachel of haard wilt kopen? Of wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met de specialisten van CW Rustiekbouw. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u op onze site het contactformulier invullen. Wij helpen u graag aan een mooie sfeerhaard die precies bij u past!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?