Content voor Ingelogde Gebruikers

Gaskachel of open haard voor uw woning in Alkmaar

Wilt u ook graag met een mooie kachel of haard sfeer toevoegen aan uw woning in Alkmaar? Dan bent u bij CW Rustiekbouw aan het goede adres. Wij hebben namelijk vele modellen, merken en stijlen kachels en haarden. Van pelletkachel tot inbouw gashaard, er zit altijd wel iets tussen wat perfect bij uw woning in Alkmaar past! Wat dacht u bijvoorbeeld van een:

  • open haard
  • pelletkachel
  • elektrische sfeerhaard
  • inbouw gashaard of inbouw houtkachel
  • terrashaard

En nog veel meer! Wij raden u zeker aan om vanuit Alkmaar onze showroom in Heusden eens te bezoeken. Daar kunt u inspiratie opdoen voor uw woning.

Een gaskachel of een houtkachel?

Staat u bijvoorbeeld voor de keuze tussen een gaskachel of een houtkachel? U kiest voor een gaskachel wanneer u voor gemak gaat. U heeft namelijk met een druk op de knop al een heerlijk vuurtje. Een inbouw gashaard kan bovendien stijlvol verwerkt worden in de muur van uw woning in Alkmaar. Zo past de inbouw gashaard altijd perfect bij uw interieur. Vindt u het juist leuk om met hout zelf een vuurtje aan te steken? Dan gaat u natuurlijk voor de houtkachel. Ook de inbouw houtkachel kan mooi verwerkt worden in uw huis. Natuurlijk zijn dit niet de enige opties. Want wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische sfeerhaard of een pelletkachel? De experts van CW Rustiekbouw vertellen u graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We geven u gratis inzicht in de kosten en denken graag met u mee over de vorm, stijl en brandstof van de haard.

De elektrische haard als stijlvol alternatief

Wilt u graag een sfeerhaard in uw woning in Alkmaar, maar heeft u niet de mogelijkheid om een traditionele open haard te plaatsen? Dan kan de elektrische haard een stijlvol alternatief zijn. Denkt u dat het vuur van een elektrische haard er nep uit ziet? Dat is al lang niet meer zo. Het vuurbeeld van de moderne elektrische sfeerhaard is zo realistisch dat het bijna niet meer te onderscheiden is van het vuur van een gaskachel of houthaard. Bovendien kan de elektrische sfeerhaard in de meeste gevallen ook warmte afgeven.

Alkmaar

Het rookkanaal aanleggen

Voor het rookkanaal aanleggen hoeft u niet per se de hulp in te schakelen van een professional. U kunt dit namelijk ook zelf doen. Echter raden we u dit af, omdat er bij het rookkanaal aanleggen dingen fout kunnen gaan die uw veiligheid in gevaar kunnen brengen. Wij komen de kachelpijp graag voor u installeren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor het aanleggen van de kachelpijp.

Een sfeervolle tuin met een buitenhaard

Wilt u ook graag uw tuin in Alkmaar verfraaien? Dit kan op een unieke manier met een mooie buitenhaard of terrashaard. Niet alleen zorgt u met een terrashaard voor meer sfeer in uw tuin; een buitenhaard geeft ook nog eens lekkere warmte af waardoor u veel langer buiten kunt zitten als de temperaturen dalen. De perfecte buitenhaard of terrashaard vindt u natuurlijk gewoon bij CW Rustiekbouw.

Neem contact op

Wilt u na het lezen van deze informatie ook overgaan tot de aankoop van een kachel of haard voor uw woning in Alkmaar? Of wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met CW Rustiekbouw. U kunt ons bereiken door te bellen met 06-51514433, of stuur een mail naar info@cwrustiekbouw.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Bij CW Rustiekbouw vindt u de perfecte sfeerhaard voor uw woning in Alkmaar!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik hieronder op een van onze vertegenwoordigers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@cwrustiekbouw.nl

× Hoe kan ik u helpen?